Nece da ide kad ga upalim skoro 3,4 minuta molim za pomoc

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Nece da ide kad ga upalim skoro 3,4 minuta molim za pomoc

Postaj by auditek on pet ruj 19, 2014 9:48 pm

Dakle imam Tomos automatik iz 84 te,A3 je model u odlicnom je stanju,ali kad upalim nece odmah da krene,kao da se gusi i nabijam gas i posle nekih 3 minuta pocne da vuce,ne znam kakav je to problem i sto to radi?Ako neko zna molio bih da mi kaze,ima ona kukica (ler) ja to uvek spustim pre nego ga palim jer nije zagrejan i primetio sam da tek kad se ona sama podigne on pocne da vuce,nisam majsot pa se nadam da mi neko molze reci sta da radim????

auditek
Pocetnik

Broj postova : 1
Registration date : 19.09.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Nece da ide kad ga upalim skoro 3,4 minuta molim za pomoc

Postaj by sandi1 on sri lis 08, 2014 9:29 am

Dali si očistijo rasplinjač vjerovatno ti se je on zaštopao
A i mogao si se predstaviti u predstavljanje

_________________
samo je jedan TOMOS

sandi1
Forumas

Broj postova : 104
Location : Grubišno Polje
Registration date : 09.02.2012

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Nece da ide kad ga upalim skoro 3,4 minuta molim za pomoc

Postaj by sandi1 on čet lis 16, 2014 10:53 am

I dali si riješio problem :?:

_________________
samo je jedan TOMOS

sandi1
Forumas

Broj postova : 104
Location : Grubišno Polje
Registration date : 09.02.2012

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: Nece da ide kad ga upalim skoro 3,4 minuta molim za pomoc

Postaj by Sponsored content Today at 9:08 pm


Sponsored content


[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne možeš odgovarati na postove.